El Xef: Albert Oltra

Soc la tercera generació del negoci familiar, i desde ben petit sempre he ajudat a casa. Amb 14 anys vaig entrar a l’escola d’hosteleria de Manresa. Totseguit vaig realitzar diferents cursos fins a finalitzar amb el màster en gastronomia impartit per el Bulli.

Ubicació

El restaurant Can Piqué està situat en un paratge idíl · lic, a 10 minuts de Barcelona, ​​una encantadora masia ubicada al parc natural de la Serralada de la Marina, que des de l’any 1948 és propietat de la família, i que ha anat evolucionant des d’una masia amb vinyes on hi havia un “berenador “, fins a l’actual restaurant que trobem avui en dia, on podreu gaudir d’una cuina catalana amb un agradable toc d’innovació. A prop de la masia tenim la ermita romànica SANT PERE DE REIXACH.

Serveis

Oferim un servei a la carta, 2 menus especials i un menú diari, organització de casaments, actes d’empresa i tota mena de reunions.

Tenim la taula especial de la cuina, sopar amb un menú degustació, maridad amb els millors vins i caves, buscant una nova manera de viure la gastronomia.

Oferim un servei integral de bodes, ocupant-nos dels regals, muntatge de pastissos, cup cakes, lloguer de cotxes, autocars, fotógrafs etc… I sempre buscant el millor preu.

Gastronomia

Fem una cuina catalana, mediterrània incorporant tocs d’altres cultures, procurant tenir un producte de proximitat i la màxima qualitat, i alhora que siguin ecològics, el·laborant tot al restaurant

Disposem una extensa carta de vins i caves, procurant cuidar les d.o. Catalanes i les més representatives de l’estat

Cuina catalana revisada.

El restaurant Can Piqué ofereix un producte de primera qualitat, sabors catalans tradicionals, i una mica d’innovació, sumat a un magnífic i atent servei i un preu més que competitiu. Aquests factors fan que el restaurant Can Piqué sigui una de les masies més visitades del Vallès , i es converteixi en el lloc ideal on gaudir d’un bon àpat. De l’àmplia carta del restaurant Can Pique, que varia 4 vegades l’any, i que està dissenyada en gran part segons el producte de temporada, destaquem algun dels seus plats estrella com el trinxat de la Cerdanya amb cansalada i tòfona, el llenguado amb sofregit de flames i rossinyols, o el garrí amb carbassa i taronja. Tot un premi per al paladar.

Masia rústica amb tocs moderns

Reformat l’any 2004, el restaurant Can Piqué ens ofereix una decoració rústica però sense ser extremadament clàssica. Destaca la seva estructura de pedra, la seva gran carpa exterior on podrem realitzar tot tipus de celebracions, i una il·luminació subtil que ens evoca un ambient íntim i acollidor, sense haver de renunciar a la calidesa tradicional d’una masia, i que en resum, us farà sentir com a casa.

Ideal per a grups, celebracions i banquets

Tant la nostra estructura com la nostra extensa oferta de menús de tot tipus, converteixen el restaurant Can Piqué en ideal per organitzar tant trobades familiars, com per realitzar dinars i sopars de grups, empreses o celebracions i banquets de tot tipus. Encara que disposem d’uns menus, ens caracteritzem per una gran capacitat d’adaptació a les necessitats del client que faran que finalment, pugueu gaudir d’un menú totalment a mida.